Image

Hoog Soestdijk Soest

Eind 2019 verkocht GWMD Beheer het wooncomplex Hoog Soestdijk in Soest in eigendom van van Ettekhoven Holding b.v. aan Stichting Portaal.

Het wooncomplex Hoog Soestdijk bestaat uit 80 royale appartementen en 3 logeerkamers, alle voorzien van een balkon in de vorm van een loggia en een eigen berging.

Daarnaast is er parkeergelegenheid op het eigen terrein en zijn er 17 garageboxen die seperaat aan de bewoners van Hoog Soestdijk verhuurd worden.

Alle bewoners kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte gelegen op de begane grond.

De bedrijfsruimte (eveneens gelegen op de begane grond), welke momenteel in gebruik is als praktijkruimte voor fysiotherapie, behoort eveneens tot het wooncomplex.

De 2-3-en enkele 4-kamer appartementen hebben alle een ruime woonkamer, een loggia en gedeeltelijk vrij uitzicht over de parktuin. De woonoppervlakten van de appartementen liggen tussen de circa 67m² en 94m². De appartementen zijn voorzien van vaste kasten, zonwering aan de zuidkant, een (open) keuken, slaapkamer(s), badkamer/douche, vaste wastafel en toilet.

Stichting Portaal is inmiddels begonnen met een ingrijpende renovatie van de reeds leegstaande appartementen, welke zullen worden verhuurd aan haar doelgroep in het sociale huursegment. Daarnaast vind er een algehele verduurzaming van het complex plaats.

GWMD Beheer verzorgde zowel de aan-en verkoop van deze propositie namens beide partijen.

Image
Image
Image