Verhuur en beheer

GWMD Beheer biedt u een praktische aanpak bij verhuur van (vrije sector) huurwoningen voor zowel commerciële beleggers, woningcorporaties als particuliere verhuurders. Voor de verhuur en de gehele begeleiding van werving kandidaten tot en met het beheer van uw woningen bent u bij ons aan het juiste adres door onze kennis van de woningmarkt en de eisen en wensen van de (potentiële)huurders. Wij verhuren en beheren beleggingsportefeuilles van zowel bestaande woningen als nieuwbouw. Of het nu om grote of kleine aantallen woningen gaat, bij GWMD worden uw bewoners op een zeer persoonlijke en klantvriendelijke manier geholpen waardoor u als eigenaar verzekerd bent van een goede belegging voor nu en straks.

Image

Protocol toewijzing huurwoning

Per 1 januari 2024 is GWMD Beheer volgens de Wet goed verhuurderschap verplicht om de werkwijze waarmee woondiscriminatie wordt voorkomen schriftelijk vast te leggen. Het is daarbij vereist om informatie over de selectieprocedure te verschaffen aan kandidaat-huurders in de openbare aanbieding van de woonruimte.

Klik op de links om het protocol toewijzing huurwoning te lezen. Zowel in het Nederlands als in het Engels.

Bekijk ons actuele aanbod op

Image

en

Image
Image

Woningcorporaties

Vanaf 1986 tot en met 2006 was de eigenaar van GWMD in dienst bij Woningstichting Portaal en haar voorgangers. Eerst een aantal jaren in de verhuur in Nijmegen daarna naar dochteronderneming Tweepool voor de ontwikkeling en verkoop van nieuwbouwlocaties in Arnhem en Nijmegen. Na fusies met woningcorporaties in Arnhem, Leiden, Utrecht en Amersfoort werd hij verantwoordelijk voor de verkoop van de nieuwbouwlocaties in die steden. Na de stap naar een eigen onderneming bleef het hart kloppen voor de doelgroepen van woningcorporaties: Mensen met een bescheiden inkomen helpen aan een betaalbare woning en zich inzetten voor diegenen die dit ook echt nodig hebben, omdat zij daar zelf (door een lichamelijke- of geestelijke beperking) niet toe in staat zijn.

Gele Rijdersplein Arnhem

Voor een particulieren belegger verzorgt GWMD de verhuur van de appartementen en de commerciele (horeca) ruimte op de begane grond aan het Gele Rijdersplein in Arnhem.

Image
Image

Op de Beeck

Voor een particuliere belegger verhuurde GWMD 40 appartementen aan de Beekstraat in Arnhem welke in februari 2020 werden opgeleverd. Alle appartementen liggen in de vrije sector huur en zijn inmiddels bewoond. Ook het beheer van de appartementen wordt door ons op een klantgerichte manier gedaan waardoor de bewoners zorgeloos kunnen wonen en de eigenaar weet dat zijn project in goede handen is.

Schuytgraaf Arnhem

Voor een andere particuliere verhuurder verzorgen wij de verhuur en het beheer van eengezinswoningen in de wijk Laan aan de Weide gelegen in Schuytgraaf Arnhem.

Image