Image

Verkoop

Verkoop van vastgoed is een proces dat continu aan veranderingen onderhevig is. Speerpunten die bij ons hoog in het vaandel staan zijn daadkracht, flexibiliteit en vooral eerlijk en betrouwbaar handelen. Wij hebben de professionaliteit en flexibiliteit in huis om in te spelen op de gewijzigde markt, de wensen en eisen van de opdrachtgever en in te spelen op de vraag van de klant. Of het nu gaat om de verkoop van een particuliere woning, een groot nieuwbouwproject of de aan- en verkoop van een beleggingsportefeuille, bij ons bent u aan het juiste adres. Daarbij staan wij voor een klantgerichte begeleiding van onze kopers, vanaf de voorbereiding tot en met de oplevering ende overdracht bij de notaris.

Verkoop beleggingen

Vanaf de aankoop van een stuk grond tot en met de oplevering van woningen; wij begeleiden zowel institutionele als particuliere beleggers in het gehele proces. Daarbij zoeken wij altijd naar de juiste partners. Dit kan bij ieder project een ander of meerdere zijn. Indien er naast een commercieel deel of vrije sector huur ook sociale huurwoningen worden gerealiseerd, werken wij vanuit onze jarenlange expertise graag samen met een lokale woningcorporatie. Wij stellen de samenwerkingsovereenkomst op (LOI), zorgen voor een marktconform programma van eisen (PvE) en goede plattegronden. Daarnaast zoeken we daarbij naar de beste (ontwikkelende ) aannemer met ervaring in turnkey projecten.

Image
Image

Verkoop woningen

Ofschoon het niet onze corebusiness is, verkopen wij met veel motivatie en enthousiasme voor particulieren woningen en/of begeleiden wij hen bij de aankoop van een nieuwe woning.

Als erkend makelaar met veel kennis van de markt, verzorgen wij de aan- of verkoop van uw woning waarbij het gehele verkoopproces tot en met de levering bij de notaris door ons wordt verzorgd.

Bekijk ons actuele aanbod op

Image

en

Image

Enkele succesvolle transacties

WATTBAAN - Nieuwegein

Woningfonds Nieuwegein CV van Annexum bezit en exploiteert sinds 2017 Wattbaan 27 in Nieuwegein. Het object is door vastgoedontwikkelaar Arthur Armstrong getransformeerd naar 77 zelfstandige huurappartementen voor starters met balkon of terras en een eigen parkeerplaats, en ligt centraal nabij Utrecht. Naast de hoogwaardige afwerking hebben de appartementen allemaal Energielabel A++. Alle appartementen zijn verhuurd in de vrije sector.

GWMD Beheer verzorgde voor Arthur Armstrong de verkoop aan Annexum.

Image
Image

HOOG SOESTDIJK - Soest

Eind 2019 verkocht GWMD Beheer het wooncomplex Hoog Soestdijk in Soest in eigendom van van Ettekhoven Holding b.v. aan Stichting Portaal.

Het wooncomplex Hoog Soestdijk bestaat uit 80 royale appartementen en 3 logeerkamers, alle voorzien van een balkon in de vorm van een loggia en een eigen berging.

GWMD Beheer verzorgde zowel de aan-en verkoop van deze propositie namens beide partijen.

ROSESTRAAT - Rotterdam

In 2018 verkocht GWMD beheer in samenwerking met Reform Real Estate, namens Renpart Vastgoed de verkoop van een prachtig monumentaal kantoorpand aan de Rosestraat in Rotterdam aan Trivestor Beleggingen. In het fraaie kantoor zijn o.a. een fysiotherapiepraktijk en een advocatenkantoor gehuisvest.

Image
Image

DE HOEF WEST - Amersfoort

In De Hoef West is door de gemeente Amersfoort een koers uitgezet met als doel om de transformatie van De Hoef, van een redelijk monofunctioneel kantorengebied met veel leegstand, naar een goede gemengde stadswijk waar wordt gewoond, gewerkt en geleerd, kortom: geleefd.

Het geeft richting aan de huidige en toekomstige gebruikers van De Hoef en geeft duidelijkheid aan beleggers en investeerders.

GWMD Beheer verzorgde de aankoop van deze transactie.